Het Feuilleton - theatersoap 

do 30 november t/m za 2 december, do 7 t/m za 9 december, do 14 t/m zo 17 december 2006  

 

Na het succes van vorig seizoen komt Bonheur terug met Het Feuilleton. Volg drie weekenden lang live de geïmproviseerde verwikkelingen rond een Rotterdamse middenstandsfamilie. Regisseur Peter Sonneveld grijpt in wanneer nodig om opdrachten te geven of gasten te introduceren.  

 

Het Feuilleton is een theatersoap die ter plekke wordt gemaakt en iedere avond volledig via improvisaties tot stand komt. Tien avonden lang komt het publiek over de vloer bij een Rotterdamse familie met de zaak aan huis. Door middel van telefoon, sms, internet of intercom kan regisseur Peter Sonneveld ingrijpen om de acteurs opdrachten te geven of ... om plotselinge gasten aan te kondigen.  

 

De acteurs weten net zo min als het publiek wat de avond gaat brengen. De onverwachte wendingen zullen met hen aan de loop gaan. En ook het publiek zal op het puntje van de stoel zitten, wanneer de deurbel gaat.  

 

Peter Sonneveld experimenteert met deze theatervorm al vele jaren op de Arnhemse Toneelschool, waar hij doceert. De familie-improvisatie is inmiddels een geliefd onderdeel van zijn lesprogramma op deze school.  

 

De belevenissen van de familie zullen vanaf eind november te volgen zijn op het weblog van Het Feuilleton. De bezoekers van het weblog kunnen passages lezen uit het dagboek van een aantal familieleden en kunnen suggesties doen voor nieuwe ontwikkelingen in de soap. 

 

met Titus Boonstra, Catrien van Boxel, Martine Crefcoeur, Paul R. Kooij, Jeroen Spitzenberger e.a.  

regisseur Peter Sonneveld 

 

 

Reserveringen

Aantal kaarten: 

Totaalbedrag: 

bevestigen

 

bonheur theaterbedrijf rotterdam

 

010 404 67 16bonheur@bonheur.nlcolofonblogtwitterfacebook

Naam

 

Voorstelling

 

Reactie *

Mijn reactie mag ook op de facebook-pagina van Bonheur geplaatst worden

 

Velden met een * zijn verplicht.