Het Feuilleton  

25, 26 november, 2, 3, 9 & 10 december 2005 

 

Volg drie weekenden lang live de geïmproviseerde verwikkelingen rond eenRotterdamse middenstandsfamilie. Regisseur Peter Sonneveld grijpt in wanneer nodig, om opdrachten te geven of gasten te introduceren. 

 

Het Feuilleton is een soap die ter plekke wordt gemaakt en iedere avond volledig via improvisaties tot stand komt. Zes avonden lang komt u over de vloer bij een oerrotterdamse familie met de zaak aan huis en hun gasten. De familieleden zijnde enige constante factor in deze live theatersoap. Door middel van telefoon, sms, internet of intercom kan regisseur Peter Sonneveld ingrijpen om de acteursopdrachten te geven of om plotselinge gasten aan te kondigen. 

 

De acteurs weten net zo min als het publiek wat de avond gaat brengen. De onverwachte wendingen zullen met hen aan de loop gaan. En ook het publiek zalop het puntje van de stoel zitten, wanneer de deurbel van het huis wordt ingedrukt.Peter Sonneveld experimenteert met deze theatervorm al vele jaren op deArnhemse Toneelschool, waar hij doceert. De familie-improvisatie is inmiddels een geliefd onderdeel van zijn lesprogramma op deze school. 

 

spel Titus Boonstra, Catrien van Boxel, Antoinette Jelgersma, Paul R. Kooij, Nard Verdonschot e.a.  

regisseur Peter Sonneveld 

 

 

Reserveringen

Aantal kaarten: 

Totaalbedrag: 

bevestigen

 

bonheur theaterbedrijf rotterdam

 

010 404 67 16bonheur@bonheur.nlcolofonblogtwitterfacebook

Naam

 

Voorstelling

 

Reactie *

Mijn reactie mag ook op de facebook-pagina van Bonheur geplaatst worden

 

Velden met een * zijn verplicht.